Work Work

Hallojs, var och fixade ryggen idag. Ryggraden var sjukt sne och han knäckte till ryggen oh nacken på en massa ställen, blev att vila tills måndag så ingen match ikväll : / Där har jag kanske framtids jobbet ;D skulle inte vara fel att bli kriopraktor, får se vad jag väljer : )
Aija ska vila lite och äta donken keek, hare gött,

Aaaoutch

Haj, ska inte skriva så mycket. Fick en smäll så har rätt ont i skallen och nacken, axeln är inte heller bra men det går över. En kille i laget åkte så ramla han och både vi kom med full fart in i sargen och såklart var jag han som var först in i sargen och sedan kom lagkamraten och smällde in mej i sargen igen. Aija sånt man får ta, ska sova nu och sen börja tagga träning imorn igen då

Hejz

Just a city boy

Chaa cha alla galningar, hur är lääget?

idag har jag iallafall varit ner på stan några timmar och ja, de var ju kul :)
men ska till holmsund en sväng nu så blir nog inge mer bloggande för mig ikväll så ni vet!
haaha aja, who caares?! ;)

någon som följer med ut i helgen förresten? :) och sebbe, vi kommer tvinga dig att följa med så du vet! försök inte ens gömma dig.. pajas

Tjjjaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaa

Hallojsan, har inte mycket att säga... Ny spelare i laget som verkar kungas så det är ju gött : ) Annars äre väl som vanligt, man längtar till sommaren fast ändå inte. Sköj med kval snart så då äre bara att börja tagga som in i helveeeeetet : ) aija, sommar kööm heeeit, gonattttt

Blooggisch

Hahaha så konstig men ändå skön blogg alltså, visst sebbaaw? :D typ bästa jag har läst! eller ah nääe men nästan iallafall?
http://lermotsex.blogg.se/

inte dåliga som vågar och kan skriva sådär mycket om just sånt där ;) ganska annorlunda blogg skulle man kunna säga!

I always end up hurting you.

Ahej alla fina bloggläsare, idag har jag varit ner på stan ett tag och fixat nå grejs men är tillbaka på tomtebo nu. ändå skönt att de var lite plusgrader ute idag, längtar verkligen till sommaren! :D fast de är ju ioförsig ett tag kvar..

haha har typ blivit beroende av ett spel som jag laddade ner till iPhonen igår när jag hade lite att göra, de heter Angry Birds och är tydligen den mest nerladdade spel-appen för iPhones har jag hört :) sjukt roligt spel, typ?

nu orkar jag inte skriva mer! hejrå

Wake up in the morning and I ask myself is life worth living should I blast myself?

Cha chaa bloggen krillebooi häär, eller ah.. jag mena ellebooi ;) (dagens outfit var - ingeet) helt naked assååe! näe jag skoja bara. har absolut ingenting värt att skriva om, är fortfarande sjuk osv men borde nog bli frisk snart så får se vad som händer i helgen :) orkar då inte vara här hemma tro jag såå, ja.


neeh ska nog ta och se nyaste Two And A Half Men avsnittet nu sen sova :D gonatti

Jarråh, seger

Tjena tjena, just kommit hem från match. Mötte lycksele och var en rätt så schön match : ) Vann med 6-3 tror jag det blev tillslut så var härligt.
Rätt sliten så ska ta och sova lite nurå, just sett del 2 på nya solsidan, var jävla bra :D synd bara man måste vänta en och en halv vecka på del 3 nudå : /

Aija gonatt på er nu, sov gött

Still Counts!!

Tjallåå, har inte hänt så överdrivet mycke för mig dom senaste dagarna eftersom att jag blev sjuk igen.. tråkigt :/ aija fick nå cp-ryck igår och började skriva en massa om tjejer/kärlek osv men de kommer nog i ett inlägg senare. kanske


här är iallafall en låt som jag har fastnat på ;D tyckte den var ganska dålig först men nu så!
The Lonely Island - I Just Had Sex (feat. Akon)

Hyfsat ny låt som The Lonely Island har gjort, ett skönt gäng från komedi talkshowen (Saturday Night Live)


Tjena tjena, tillbaka

Amen halloj, varit sjuk i typ 10 dar så har inte orkat med att skriva någe... Men men iaf tänkte börja skriva att vi vann matchen i lördas, jäkla roligt sen träning idag, 2 träningar imorn, gym+ match onsdag, gym+träning+gym torsdag, fredag 2 träningar och lördag match, ledig på söndan så då kanske något händer eller nått som jag kan skriva om kommer fram : )

Tänkte också berätta att jag träffat en så jävla fräsh tjej nyss, kanske lite äldre men ändå jävligt snygg.... 25 år men gör det något tro? ska man våga satsa elller? Kan ju vara bra att ha någon lite äldre som har erfarenheter i livet, städa, laga mat, tvätta osv ; ) Aija tänkte få med lite känslor så... nöjda?

Känns härligt att vara tillbaka!!        Asså på hockeyplanen ;P gonatt på er och söv gött, veckan efter ser exakt likadan ut som den jag skrev där uppe så får se när jag hinner skriva nått : ) Cha cha

Umehåå

Vaknade lite innan 11 imorse, nu blir de nog att dra till vännäs och se på sebbes hockey match :) tydligen ska freddan vara domare där också. sen blir de vidare in mot stan ikväll men finns iallafall på mobilen om de är något eller om nån vill hitta på nått, typ biioo (jag bjuder) höhö ;) aja ska dra nuu


sebbe du måste börja uppdatera lite! och inte om nå cp hockey.. keeejj!?

I know there's good times beyond that pain

Är riktigt less på vintern nu faktiskt.. visst är de kul att man kan åka skridskor, köra skoter osv men sommar är ändå lätt den bästa årstiden! :) kan de inte bara bli sommar nuu så man kan sola, bada och spela en massa tennis ;) jag är ju helt klart bäst i tennis, skojar inte!


var ett tag sen jag var i sthlm nu så blir nog att dra dit snart igen :D yesyes


aja nu orkar jag inte skriva mer, tjaarå

Schnöö

Jaha då gere bah ut oh skött nåh schnööö, går juh fean int oh ta si fram uppå väjja : /

Nae men, saknar er Jimmie och Linn. Kom tillbaks så fort ni kan/vill : ) eller så kommer jag och hälsar på, kanske lite lättare : ) jäla kult när ni var här iallafall <3

Vad väger mest?

Ganska gammal men ändå bra ;) skulle nästan kunna vara jag, tyyp! känns som de ibland

den där frågan är lite klurigare än man kan tro faktiskt!

man kan aldrig vara helt 100!


If you really want more

Drar in mot ume-stan om en stund, får se hur länge jag stannar där men blir då inge mer inlägg för mig idag iallafall, kanske inte imorgon eller i övermorgon heller heh.

alltid bra att ha en ursäkt för att inte kunna blogga till våra klagande bloggläsare! ;)

Usher - More (remix)

The Town!!!

Oj oj oj, vilken film asså!! : ) fyfean oh va som den snubben, hockeyspelare sen kung bankrånare ;D Bästa filmen på länge asså :)

Tjarråh, nu blire träning

Kuligaste! och ja, de är ett ord.

Kom hem för ca 30 min sen från den kuligaste "hockeymatchen" den här vinter än så länge iallafall :D mest för att jag kände mig typ helt frisk nu och de gick riktigt bra måste jag säga men även för att vi blev ganska många som var med ikväll :) härligt att se gamla/föredetta hockeyspelare på isen igen, väldigt roligt att hockey intresset har börjat komma tillbaka till folket i lilla Robertsfors.

vädret var perfekt för att spela hockey, synd bara att isen var värdelös men de gick ändå.

fick ju göra ett par mål på Kim som var målvakt i Vindelns HF för ungefär 5 år sen när jag spelade där, känner mig typ stolt! ;)

näe nu blev jag less på att skriva om hockey
och har inte så mycket annat att skriva om just nu så de här får duga


blivit mycke träning dom senaste dagarna så ska ta de lugnt nu och bara slappa, pusshej

Äntligen : )



Äntligen en Moncler då : ) Så jäla göllig, väntar jag bara på mina ralphisar ;D

Måste nog börja jobba snart igen, fean flyger bara pengar ; P

Aja ska se lite hockey nu, sen J-vm ikväll då : )

Tjaaof

RSS 2.0